Train mee met AV Spirit

AV Spirit heeft als doel gesteld mensen te helpen de Spuiloop goed te volbrengen.

Beide groepen (5 km & 10 km) trainen onder zeer ervaren trainers die al 12 jaar de startersgroepen bij AV Spirit van 0 naar 10 km begeleiden.
Naast de praktijk trainingen geven ze voorlichting over loopschoenen, kleding, sportblessures en hoe deze voorkomen kunnen worden.

Men krijgt maandelijks het schema toegestuurd zodat als men een training om wat voor een reden over moet slaan hem zelf in kan halen.

De trainingen zullen veelal plaats vinden op de atletiekbaan van AV Spirit en zullen op de maandag- en donderdagavond gegeven worden (19:30-21:00 uur).
De trainingen bestaan o.a. uit loopscholing waar we met speciale oefeningen de lopers leren hoe ze zo efficient en goed mogelijk leren lopen zodat blessures tot het minimum behoren. Ook de oefeningen voor de rompstabiliteit of te wel de corestabilitie zal wekelijks terug keren. Ook deze oefeningen zijn zeer belangrijk om de loophouding te verbeteren en blessures te voorkomen. Daarnaast wordt er getraind om je conditie te verbeteren en zullen we afsluiten met een cooling- down.

Er is na de training douchegelegenheid en men kan met de nieuwe loopmaatjes wat drinken in een gezellige kantine.

Wil je meer informatie stuur dan een mail naar starters@avspirit.nl
Op donderdag 9 januari zal een van de trainers uitleg geven over het aankopen van schoenen en loopkleding en eventuele verdere vragen beantwoorden. De eerste training zal starten op maandag 13 januari om 19.30 uur.

De kosten zijn € 85,- en dat is inclusief inschrijven en t-shirt voor de Benevia Spuiloop (5 of de 10 km) op 17 april in Oud-Beijerland.

Aanmelden kan via de website.