Goede doel: Stichting Roparun

Stichting Roparun

Met de BeneVia Spuiloop Hoeksche Waard wordt er geld opgehaald voor de Stichting Roparun.

Het geld wat wordt opgehaald tijdens het evenement Roparun wordt door het bestuur van Stichting Roparun toegekend aan instellingen, goede doelen of projecten die bijdragen aan de missie van Roparun: ‘Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”

Roparun steunt verschillende projecten, zoals bijvoorbeeld een dagje uit voor zieke kinderen of een vakantie voor mensen met kanker en hun familie. Maar het is meer dan dat, denk aan sportfaciliteiten op een oncologie-afdeling, workshops in een inloophuis, een aangename badkamer in een hospice.

Tijdens de 29ste editie van de Roparun zullen bijna 400 teams in drie dagen tijd ruim 500 kilometer rennen en fietsen tussen Parijs, Hamburg en Rotterdam. Van al die teams vertegenwoordigen er maar liefst twintig de Hoeksche Waard. En daar zijn we trots op!

Help jij mee? Je kunt op het platform de pagina van het team opzoeken en doneren. Of een eigen actie aanmaken om geld op te halen voor dit mooie doel via START EIGEN ACTIE. Direct doneren kan ook via DONEER HIER. Bedankt voor je bijdrage!