Privacy- en cookie statement

Privacy- en cookie statement Spuiloop 2020

De Spuiloop is ervan overtuigd dat de bescherming van persoonsgegevens van essentieel belang is voor haar activiteiten. Daarom willen wij u in dit privacy beleid heldere en transparante informatie geven over de wijze waarop de Spuiloop persoonsgegevens verwerkt van bezoekers van onze website’s.

Uiteraard worden persoonsgegevens van bezoekers van de website, met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. Hierbij houdt de organisatie van de Spuiloop zich in alle gevallen aan de toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Wet bescherming persoonsgegevens. Verantwoordelijke voor de gegevensverwerking is de organisatie van de Spuiloop.

Waarvoor verwerken wij uw persoonsgegevens.
Er zijn verschillende doeleinden waarvoor de Spuiloop uw persoonsgegevens verzamelt en verwerkt. In het kader van haar dienstverlening verzamelt en verwerkt de Spuiloop persoonsgegevens van u.
Deelname aan de Spuiloop of wanneer u contact heeft de organisatie. Dit contact kan telefonisch zijn, maar hieronder verstaan wij ook indien u ons via e-mail benadert, het contactformulier invult, meedoet aan enquêtes en u aanmeldt voor nieuwsbrieven of ons via social media benadert.

E-mail
De Spuiloop verstuurt nieuwsbrieven. Wanneer u uw toestemming heeft gegeven voor het verzenden van een nieuwsbrief dan wordt deze toegezonden. U kunt uw toestemming altijd intrekken door u af te melden voor de betreffende nieuwsbrief in de afmeldlink.
Uw e-mailadres wordt verder gebruikt voor het toesturen van informatie over activiteiten tijdens de Spuiloop. De toestemming om uw e-mailadres te gebruiken kunt u altijd intrekken door gebruik te maken van de afmeldlink in het toegezonden e-mailbericht of door een e-mail te sturen naar het secretariaat, onder vermelding van; “Afmelden nieuwsbericht”.

Social Media.
De Spuiloop gaat graag, via het web, (eigen) social media kanalen en buurtapps in dialoog met bezoekers van de social media kanalen over haar diensten. Het doel is om nuttige en relevante informatie te bieden en/of vragen die via social media kenbaar worden gemaakt te beantwoorden. De Spuiloop volgt actief hiervoor het internet en social media kanalen, zoals Facebook, Twitter en buurtapps. Hierbij spant de orgnisatie van de Spuiloop zich in om discussies op deze kanalen te volgen, daaraan deel te nemen en/of proactief op in te gaan en individuele, relevante vragen en opmerkingen te beantwoorden. De organisatie van de Spuiloop behoudt zich uitdrukkelijk het recht voor om niet op iedere vraag of opmerking te reageren. Aan het wel of niet inhoudelijk reageren kan dan ook geen enkel recht worden ontleend. Het kan voorkomen dat bij het deelnemen aan discussies en het beantwoorden van vragen of het reageren op opmerkingen, de Spuiloop (persoons-) gegevens vast zal leggen. Deze zullen uiteraard in overeenstemming met dit privacy beleid worden verwerkt. De Spuiloop is niet verantwoordelijk voor de omgang met persoonsgegevens door andere deelnemers aan zijn social media kanalen of de content op zijn social media kanalen. Indien u vragen of opmerkingen heeft, kan kunt u contact opnemen met de organisatie van de Spuiloop via info@epicinderunning.nl

Cookies
De Spuiloop, organisator van de Spuiloop 2020 maakt op deze website gebruik van zogeheten session cookies en van session cookies storage. Session cookies zijn functionele cookies, bedoeld om de website goed te laten werken.

Voor het gebruik van session cookies is het niet vereist om de internetgebruiker eerst om toestemming te vragen. Deze cookies bevatten elke keer dat u de website bezoekt een ander, tijdelijk nummer. Beide type session cookies worden na het afsluiten van uw browser verwijderd.

JavaScript
Het eerste session cookie gebruiken we om te controleren of uw apparaat, zoals uw computer, laptop of smartphone, JavaScript ondersteunt. JavaScript zorgt er onder meer voor dat u uitklapmenu’s ziet op de website. Als uw apparaat geen JavaScript ondersteunt, wordt de website niet op de juiste manier weergegeven.

Session cookies storage
Session storage is een vorm van tijdelijke opslag van gegevens, net als session cookies dat zijn. Wij gebruiken session storage alleen om informatie over de structuur van de website op te slaan in uw browser. Session storage zorgt ervoor dat u makkelijk door de lijst met onderwerpen op de website kunt klikken of swipen. Hierbij worden geen persoonsgegevens van u verwerkt.

Websitestatistieken:
Wij maken geen gebruik van een statistiekprogramma.

Content van derde partijen:
– Deze website bevat geen widgets, plug-ins.
– Deze website gebruikt wel embedded content van Racetimer Europe voor het tonen van de deelnemers en/of  uitslagen, de resultaten van de deelnemers van het Wateringse Veld Loopfestijn.

Wijzigingen
De organisatie van de Spuiloop behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in het privacy- en cookiebeleid. Wij adviseren u dan ook om regelmatig op deze pagina te kijken of er wijzigingen zijn aangebracht. Indien de organisatie van de Spuiloop een belangrijke wijziging doorvoert, die gevolgen heeft voor de wijze waarop de Spuiloop uw persoonsgegevens verwerkt, dan zullen wij dit kenbaar maken via een berichtgeving op onze website(s), in nieuwsbrieven of op socialmedia.

Oud-Beijerland, 1 juli 2019